torstai 7. joulukuuta 2017

Viime päivinä

   Viime päivinä olen..

...Käynyt hammashoidossa. Huomenna menen uudestaan heti aamulla ja koska jännitän itse kovastikin hammaslääkärissä käymistä, niin ajattelin koota postauksen siitä, miten hammaslääkärillä käymiseen liittyvää jännitystä voi lieventää. Olen saanut paljon hyviä vinkkejä aiheesta siskoltani, ja tällä viikolla olen ottanut vinkistä vaarin ja kokeillut niitä ihan käytännön tasolla. Voin heti huomenna (edellyttäen, että jaksan, enkä myöskään unohda) palata tänne kirjoittamaan siitä, että onko niistä neuvoista ollut apua vai ei. 



...Katsonut how i met your motherin loppuun. Aloitin sarjan katsomisen jonkinaikaa sitten, ja aika vauhtia katsoinkin kaikki kaudet ja jaksot. Eilen viimeiset, ja niiden jälkeen iski jälleen niin haikea olo. Aina kun lempisarja loppuu, tuntuu niin tyhjältä kun  ei ole iltaisin enää mitään mitä odottaa nukkumaanmenon lisäksi. Itselläni siis tosiaan on tapana katsella sarjoja läppärillä sängyssä ennen nukkumista. Nyt aion kuitenkin, ainakin hetkeksi laittaa netflixin tauolle ja palata oikean elämän pariin :-D



...Viettänyt itsenäisyyspäivää. Tein Suomenlippu-koristeen, hyvää ruokaa ja katselin linnanjuhlat sekä tuntemattoman sotilaan. Katsoin tuntemattoman sotilaan muuten ensimmäistä kertaa eilen, ja pidin elokuvasta todella paljon. Onhan se kamala, surullinen sodankuvaus, mutta myös aito, rehellinen sekä koskettava. Laineen filmatisointi oli kirjalle mielestäni hyvin uskollinen, ja ihme kyllä kirjan ensin lukeneena, pidin elokuvasta silti. Useinhan käy niin, että jos jostain hyvästä kirjasta on tehty elokuva, ja on ensin ehtinyt lukea kirjan mihin elokuva perustuu, niin elokuvaa ei sitten pidä oikein minään. Tuntemattoman sotilaan kanssa näin ei onneksi käynyt. 

   Muttamutta, huomenna on tiedossa aikainen herätys sinne hammaslääkäriin ja sitä ennen huono-uninen yö, joten mun on kirjoittelemisen sijasta parempi painua nyt petille ja yrittää saada vähän unta ennen sitä :-) Yritän huomenna muistaa palata kirjoittamaan hammaslääkärireissultani sanasen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti