keskiviikko 4. lokakuuta 2017

Tänään olen

 Tänään olen

...Lopettanut laihdutuksen ja aloittanut sen uudestaan muutaman tunnin päästä. :-D On ehkä oikeasti vähän harhaanjohtavaa puhua laihdutuksesta, kun tavoitteena on oikeasti vähentää herkkujen syömistä ja ehkä sit pikku bonarina laihtua muutama kilo siinä sivussa. Pidän tän herkkujen vähentämis -yrityksen takia ruokapäiväkirjaa, jonka kirjoittamiseen aina välillä kyllästyn. (Siitä tää "laihdutuksen lopetus") Ruokapäiväkirjastahan näkee muuten tosi näppärästi ruokailunsa kokonaisuutena, ja aina viikon välein tsekkaankin kuluneen viikon syömiset ja laitan pieniä parannusehdotuksia ylös, kuten "Aamulla voisi syödä enemmän" tai "Muista välipala". Syömiseen tuntuu vaikuttavan tosi moni muukin asia kuin se, että onko oikeasti nälkä ja ruokapäiväkirjan pitämisen rinnalla onkin oppinut kiinnittämään huomiota siihen, että nukkuu tarpeeksi, muistaa relata ja harrastaa liikuntaa..



Suklaat, keksit, karkit, leivonnaiset.. kaikki käy! :-D


...Suunnitellut joulua jälleen kerran. Todennäköisesti hajaannutaan taas viettämään joulua ympäriinsä, eikä kotona mitään erikoisia ohjelmaa tarvi ruveta järjestään. Keskitytään siis olennaiseen, eli rentoutumiseen ja syömiseen :-D  Aatonaattonahan joulunvietto jo perinteisesti (Aika uus perinne btw, ollut voimassa ehkä pari vuotta.. :-D) alkaa kun sisko (toivottavasti) tänäkin vuonna tulee meille paisteleen sinkkukinkkua, juomaan glögiä ja leffaileen.






...Käynyt pitkällä lenkillä. En seuraa säätiedotteita ja kun aamu näytti niin kirkkaalta, lähdin lenkkeileen tavallista pidemmälle. Paluumatkalla sit joku sadepilvi lipui kohdalle ja loppumatkan satoi vettä.



...Vastustanut kiusausta järjestää suursiivous. Nyt kun koira on meillä, en enää aio imuroida kun tyyliin jouluna ja juhannuksena. (Koska hiekkaa, roskaa, koirankarvoja ja kuraa on jokatapauksessa joka paikassa, niin päänsä vaivaaminen siivouksella on ajanhukkaa ) Ehkä joskus sit imuroin myös niiden välillä jos on ihan pakko.





...Miettinyt, että pitäisikö perustaa toinen blogi tän blogin rinnalle, johon keräisin noita ruokaohjeita, ettei tää blogi ihan kokonaan täyttyis sit niistä. Laitan ruokaa melkein jokapäivä ja tykkään kokeilla uusia reseptejä. Kirjoitan hyvät ohjeet vihkoon ylös, mutta mun mielestä on ollut hauska jakaa ne myös täällä blogissa. Jos niistä olis iloa vielä jollekin muulle myös. :-) 

Kaikki postauksen kuvat täältä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti