sunnuntai 1. lokakuuta 2017

Pöndellä asumisen toinen hyvä puoli

   Vaihteeksi vähän toisenlaistakin blogipostausta ruokaohjeiden sijaan. Tässä on nyt jotain sekalaisia luontokuvia, mitä on nyt tullut otettua lenkkeillessä. Pöndellä asumisen toinen hyvä puoli on muuten se, että metsään pääsee tyyliin kun astuu ovesta pihalle. (Ensimmäinen hyvä puoli maalla asumisessa on mainittu ensimmäisessä postauksessa..)

   Viime viikolla oli pari tosi kaunista päivää, kun aurinko paistoi ja lämmintä taisi olla jopa +20 astetta. Valitettavasti toisena tällaisista päivistä olin valinnut asukseni tämän 
                                                                               ↓      

   Ja koska asun alaosaksi oli valikoituneet tyylittömät kalsarit aka leggisit, niin vähän tuli kuuma sit ulkoillessa kun en voinut riisua tota neuletakkia niiden legginsien takia.. :-D




Oon varmaan viimeksi viime keväänä lenkkeilyt noilla suunnilla ja maisema oli jonkinverran muuttunut siitä, mitä se oli viimeksi nähdessä. Metsätien varteen oltiin kaivettu tollainen "joki" ja metsää oli myös harvennettu aika tavalla. Olis muuten kiva tietää, mitä varten tollasia jokia ylipäätään mennään kaiveleen tonne pöpelikköön, mitä se hyödyttää?


Paluumatkalla näin leppäkertun.


   Noiden aurinkoisten päivien jälkeen, ilma muuttuikin sitten kosteaksi ja sumuiseksi. Tuolla sumussa kun kävi kävelemässä, niin hiuksetkin kastuivat, vaikka ei edes satanut vettä.





   Tuli käytyä myös myöhempään illalla kävelyllä, kun aurinko oli jo laskenut. Oli pimeää ja tosi sumuista ja ilmasta tuli sitten ihan mieleen ylä-asteella nähty kauhuelokuva "The mist" . Sit kun aloin miettiä sitä kauhuelokuvaa, niin en uskaltanutkaan enää kävellä kun ympyrää tuossa valaistulla alueella kylän "keskustassa". Onneksi sisko oli puhelimen päässä taas kerran ja tsemppas mua.
 


Oli tosiaan niin sumuista, ettei edes tien toiselta puolelta nähnyt kunnolla toiselle. 

   Nyt keli onkin jatkunut perinteisen syksyisenä ja sateisena. Toivon vähän, että alkaisi tuulla enemmän niin pääsisin pian haravoimaan :-D Mun veli aina pilkkaa mua mun haravoimis-harrastuksesta, mutta antaa sen naureskella. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti