keskiviikko 11. lokakuuta 2017

Mä luulin sitä pahkasiaks, mut se olikin poika

   Aamulla olin ihan ihmeissäni kun ulkona näytti kirkkaalta, eikä satanutkaan taas vettä. Ja kun ilma oli kerrankin hyvä, niin pitihän siitä lähteä nauttimaan ulos. Reippailin Hiski Piskisen kanssa pidemmän lenkin kuin moneen päivään. Koissuhan on jo aika vanha, eikä sisällä enää jaksa paljon tehdä muuta kun nukkua, mutta ulkoilemaan se lähtee aina mielellään.


   Soitin lenkillä siskollekin ja oli kiva vaihtaa taas kuulumisia. Soitankin sille jokapäivä ja usein vielä useammankin kerran.  Mulla ei asu täällä melkein ketään ystäviä joten on kiva kun on lenkilläkin seuraa, ainakin puhelimen päässä kun ei muuten.


   Sain tänään mun kaverilta lahjaksi yhen leffan (kiitos ♥) ja viikonloppuna onkin toivottavasti elokuva-ilta tiedossa. Viikonloppuna pitäis myös tsekata näkyykö docventures yle areenasta, tänään illalla olis mielenkiintoinen jakso, mitä en kuitenkaan ehdi katsoa.


   Ehtoolla katsoin myös Croodit-elokuvan ja se oli ihan huippuhauska! Nykyään tehdään kyl tosi hyviä animaatioita. Tossakin leffassa käsiteltiin kaiken hauskan lisäksi myös vakavempia aiheita.  Pinskin kanssa annetaan aina "seiskatähtiä" elokuville mitä ollaan katsottu ja antaisin crooditille neljä tähteä 🌟🌟🌟🌟.



   Syksyn pimeys on taas jo vähän käynyt voimille ja joulusta onkin tullut haaveiltu joka päivä. Joidenkin mielestä tällainen hössötys joulusta jo lokakuussa on ärsyttävää, mutta mulle se tuo ainakin tosi paljon iloa arkeen. 


-O.M.A

J.k   Yritin muuten eilen lisätä meidän blogia blogilistalle ja sinne bloginsa saamiseksi oli ehtona, että "Blogin on oltava sisällöltään järkevä". Mitä luulette, meneeköhän tää läpi?

   

2 kommenttia:

  1. Kyllä docventures areenasta näkyy. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, pitää viikonloppuna katsoa kun on paremmin aikaa :-) Katsoitko itse viime jakson?

      Poista