lauantai 14. lokakuuta 2017

Lauantai

  Tää lauantaipäivä alkoi niin, etten millään olis jaksanut nousta sängystä. Onneks oon yleensä kaukaa viisas ja lataan aamukaffet keittimeen jo valmiiksi. Motivoi kummasti nouseen ylös, kun tietää, että tuore kahvi on vaan napinpainalluksen päässä.

Tält mä näytän ennen kahvii :-D Aika fresh

   No mitäs muuta? Päivä on mennyt kotihommia tehdessä ja jouluruokia suunnitellessa. Se suunnittelu tuottikin paljon päänvaivaa, koska oli niin monta asiaa mitkä piti ottaa huomioon. 
Luulen kumminkin onnistuuneeni meille sopivan menun kokoamisessa, joka tulis vieläpä kohtuuhintaiseksikin. Yhteensä hintaa koko joulun ruuille tuli 65-75€, vähän riippuen siitä, mitä löytyy kotoa jo valmiiksi. Lisäksi vielä jaoin jouluostoslistan kahdeksi erilliseksi ostoslistakseen, joista ensimmäisessä on kuivat aineet ja pakasteet, siis kaikki minkä voi ostaa etukäteen. Toisessa listassa on sitten loput ruokatarvikkeet, mitkä kannattaa ostaa vasta päivä tai kaksi ennen h-hetkeä.
Kahden ostoslistan tekemisestä oli mun mielestä oikeasti hyötyä siksi, että budjetti tasaantuu useammalle viikolle, kun ei tarvi kerralla rykäistä seitsemääkymppiä ruokaostoksiin. Lisäks ei tarvi päivää paria ennen joulua sukkuloida täpötäydessä prismassa pitkän ostoslistan kanssa, kun puolet tarvikkeista on jo hankittu etukäteen. 

 -O.M.A

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti