perjantai 29. joulukuuta 2017

23122018-29122017

   Aloitetaan joulunvietosta. Se sujui mielestäni hyvin. Oli rauhallista, sopivasti perinteikästä, jouluista jne. Joulunvietto alkoi jälleen jo aatonaatosta kun siskoni tuli meille paistelemaan sinkkukinkkua ja katselemaan elokuvia. En tiedä voiko oikeasti puhua sinkkukinkusta (pakastekinkkupitsa..) kun kumpikaan ei nauttinut pitsaansa kinkku-täytteellä, mutta olkoon. Katseltiin ensin (superjouluisia..) pelottavia videoita youtubesta ja sen jälkeen kaunotar ja hirviö sekä the holiday.  Maisteltiin siinä sivussa myös parit piparkakut eri juustoilla päällystettyinä ja juotiin glögiä. Oli mukavaa. 😻
   Aattoaamu alkoi ainakin omasta puolestani aika väsähtäneissä tunnelmissa.  Mulla oli kyllä joulufiilis sinä aamuna hukkunut kaiken muuttostressin alle, eikä oikein mikään olisi ensi alkuun huvittanut. Päivä lähti kuitenkin rullaamaan parin kahvikupillisen ja riisipuuron jälkeen ja mentiinkin mummolaan siskon kanssa. Mummolassa vietettiin joulua perinteisin menoin ja nähtiin itse joulupukkikin! Alkoi kyllä vähän ujostuttaa ja nauratti kun kukaan "ei muistanut" yhtäkkiä tunnettujen joululaulujen sanoja kun olisi pitänyt laulaa pukille.. hehheh! 
Ruoka, seura ja tunnelma oli jouluna mitä parhainta, eli mummo jos luet tätä, niin kiittelen edelleen! 
   Joulupäivänä mun piti oikeastaan pakata, mutta saatiinkin toinen siskoni vieraaksi toisen lähdettyä kotiinsa ja päivä meni mukavasti katsellen elokuvia.
   Tapanina mun piti jälleen pakata loppuja tavaroita, MUTTA joku totaaliväsy iski, enkä saanut pakattua enää mitää. Suurinosa tavaroista ja muuttosiivouksesta työteliäin osa (uunin ja kaappien ja jääkaapin pesu..) oli onneksi jo hoidettu, joten yksi päivä likenikin laiskottelulle kokonaan. 
   Sitten 27 päivä aloitettiin muutto ja tänään 29 päivä se alkaa vihdoinkin olla ohi. Vielä jotain pikkutavaroita pitäisi hakea ja viimeistellä siivous niin se on siinä. 
   Ensimmäiset yöt on jo vietetty uudessa kodissa, ja musta tuntuu, että olisin jossain hotellissa :-D Tää uus paikka tuntuu niin oudolta vielä, vaikka kodiksi osaankin tätä jo kutsua. Keittiö on kaikista kotoisin huone meillä mun mielestä. Kaikissa muissa huoneissa häiritsee se, että niissä kaikuu. 
   No mutta, tää oli taas vaihteeksi vain pikaista päivittelyä, joten näihin kuviin ja tunnelmiin ;-)

-O.M.A












   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti