perjantai 24. marraskuuta 2017

colour oops-värinpoisto


COLOUR OOPS VÄRINPOISTO

Huomatkaa, että tämä ei ole mikään yhteistyöpostaus (Tosin en tiedä kuka niin luulisikaan, kun ottaa huomioon blogin tason noin muuten.. :-D) Kirjoitan colour oopsista muuten vaan, koska olin niin iloisesti yllättynyt tuotteen tehosta. 

LÄHTÖTILANNE hiuksissani oli se, että hiukset oli värjätty luonnonvärisistä hiuksista kaksi kertaa punaisella hiusvärillä. Punaiseksi värjäämisen jälkeen leikkasin hiukset lyhyiksi, joten hiukset olivat ennen värinpoistoa priimakunnossa. Alla kuva vielä hiusten väristä hetki ennen värinpoistoa.



COLOUR OOPSin käyttö on varmasti helppoa niille, jotka ovat aiemminkin värjänneet hiuksiaan kotona. Pakkauksessa oli hanskat, joku muovipussi ja  itse värinpoistoon tarvittavat aineet. Sama juttu kuin muissakin marketeista ostamissani väreissä, eli kaadettiin toisen pullon sisältö toiseen (nokkakorkilliseen) pulloon, sekoitetaan ja värinpoisto on valmis. Sitten vaan hanskat käteen ja värinpoiston nopea levitys hiuksiin.

VÄRINPOISTOAINE oli vesimäistä, riittoisaa ja tosi helppo levittää! Pullollinen riitti hyvin mun hiuksiin. Oikeastaan ainetta oli juuri sopivasti, eli vähän reilunlaisesti.
Aineen vesimäisyyden vuoksi sai muuten olla tarkkana siitä, että ainetta ei vahingossa valu otsahiuksista silmiin. Paketissa varoiteltiin tästä, koska silmiin joutuessaan aine voi ilmeisesti sokeuttaa. 

TUOTTEEN HUUHTELU oli yllättäen ainut kohta, mihin tarvitsin oikeasti paketin mukana tullutta ohjekirjaa.  Tuotteen kahdenkymmenen minuutin vaikutusajan jälkeen tuotetta piti huuhdella ensin 15min. (En muista pitikö jo ennen ensimmäistä hiusten huuhtelua niihin vaahdottaa myös shamppoota .. ) Ensimmäisen huuhtelun jälkeen, hiukset pestiin jälleen shamppoolla ja pesun jälkeen huuhdeltiin enää vaan 5min, ja sitten vielä sama uudestaan, shamppoopesu ja viiden minuutin huuhtelu. Pakkauksessa mainittiin, että mitä useamman kerran hiuksensa shamppoolla pesee huuhteluvaiheessa, sitä parempi lopputulos on. Tuotteen teho siis perustuu ymmärtääkseni siihen, että värinpoisto hajoittaa hiusvärin molekyylit, jotka sitten pestään pois. :-) 


LOPPUTULOS oli todella hyvä. Punainen väri lähti hiuksista kokonaan, tuote ei kuivattanut tai tuhonnut hiusten latvoja ja lisäksi värinpoiston jälkeinen hiusväri oli myös jo itsessään niin hyvä, ettei edes tarvinnut värjätä hiuksia uudestaan värinpoiston jälkeen. Alla kuvat lopputuloksesta, ensimmäisessä kuvassa hiukset märät ja toisessa kuivat.



PLUSSAT JA MIINUKSET 
 +Todella hyvä lopputulos, siis paljon parempi kuin mitä olen perusvärinpoistoilla saanut koskaan!
+Ei vahingoittanut hiuksia. 
+Helppo käyttää.
+Värinpoiston jälkeinen väri oli niin hyvä, että hiuksia ei tarvinnut värjätä heti värinpoiston jälkeen.
+Värinpoistoaineen riittoisuus

-Vaikea saatavuus
-Tuotteen haju. Itse olisin hajun kestänyt, mutta muut kanssani asuvat ihmiset valittivat hajusta :-D Siis haisihan se aine munkin mielestä pahalle, (Haju muistuttaa vähän mädännyttä kananmunaa :-D) mutta mun mielestä esim. nettipalstoilla tuotteen pahanhajuisuutta on liioiteltu. Tai sitten haju voimistuu aineen vaikuttaessa niin, että siihen tavallaan tottuu? 
-Tuotteen huuhtelu hiuksista oli sinänsä helppoa, mutta ärsytti kun sitä varten piti ajastaa puhelimeen hälytyksia ja hypätä sitten suihkusta läpimärkänä niitä sammuttelemaan ja muuttelemaan.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti