sunnuntai 24. syyskuuta 2017

Toistaitoinen luontokuvaaja

  Ulkona oli tänään upea ja aurinkoinen syyspäivä. Suunnittelin viettäväni sen ulkoillen ja luonnossa samoillen, mutta todellisuudessa otinkin pitkät päiväunet ja lueskelin mad success -kirjaa. Löysinkin kirjasta espanjalaisen sananlaskun, joka sopi tähän päivään täydellisesti. Jaoin sen tietty myös Pinskin kanssa, koska mun mielestä se jotenkin sopi siihenkin niin hyvin :D Tiedä sitten, mitä se oli mieltä.


  
   Illalla sitten ryhdistäydyin ja lähdin viemään koissua lenkille. Kuuden maissa ehtoolla vpk:n mittari näytti edelleen +20 ja aurinko paistoi, että kyllähän tuolla kelpas kävellä.





   Innostuinkin ulkona ottaan vähän luontokuvia ja joku lenkkeilijäkin tais luulla mua sit siinä vähän toistaitoisesksi, kun tähyilin ton aronia -puun marjoja kuvattavaksi ja samaan aikaan puhui"itsekseni". Todellisuudessahan puhuin siis siskon kanssa puhelimessa, mutta kun se puhelu oli kuulokkeella, niin se lenkkeilijä ei tainnu ihan tajuta sitä, vaan onneton teki omat päätelmänsä näkemästään ja kiersi mut aika kaukaa. :-D

  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti