perjantai 16. maaliskuuta 2018

kuulumisii


Meidän tietokone meni rikki vähän alle kuukausi sitten. Se on varmaan suurin syy blogin verkkaiseen päivittämiseen. Aiheita yllättäen jopa olisi, mutta tuntuu tylsältä vain kirjoittaa kun esimerkiksi kuvia en pysty lumia -puhelimeltani liittämään tekstiin ollenkaan. Luvassa kuitenkin (heti kun keksin kuinka liittää tekstiin kuvat..) postausta esimerkiksi hiusten hennaamisesta.


Tietokoneen hajoamista lukuunottamatta kuuluu ihan hyvää. Kaappien kevätsiivous on atm kovastikin käynnissä ja olenkin pistänyt tavaroita kiertoon oikein urakalla: Helpottaa huomattavasti siivoamista kun tavaraa on vähemmän. Kirjoitin muuten syksyllä postauksen siivouksen vähentämisestä ja edelleen oon tyytyväinen ratkaisuuni jatkaa lapsuudesta tuttua siivouspäivä perinnettä. Muistan kuinka joskus nuorena oli NIIN ärsyttävää herätä siihen, että joku imuroi yläkerrassa (Asuttiin siis parikerroksisessa talossa ja mun makuuhuone oli alhaalla).


Landelle mulla on ollut ikävä oikeastaan jatkuvasti muuton jälkeen. En tosiaan ookkaan enää mikään kaupunki-ihminen, vaan kaipaan omaa rauhaa ja tilaa. Lapsuudenkoti-taloa on myös välillä ikävä, se oli ihana talo ja tuntuu tosi omituiselta ajatella, että nyt siellä vaan asuu joku muu. Myös talon pihapiiri oli mielestäni tosi kiva. JOS voittaisin lotossa niin ostaisin sen talon heti takaisin. Omakotitalossa lapsuuden viettäneenä oikeasti kaipaan omaa taloa. Rivitalossa asuminen oli aikaisemmin ihan ok, koska meille on aina siunaantunut niin mukavia naapureita, mutta tähän kerrostalo asumiseen en vaan oo tottunut. Kaipaan oikeasti omaa pihaa, pihatöitä jne.


Pääsiäisen viettoa on suunniteltu ja odotettu meillä. Rairuohoa on kasvatettu monessa purkissa ja pääsiäisen ohjelmaa suunniteltu siskon kanssa. Kotiväen kanssa ainakin syödään porukalla ja leivotaan kakku, mutta siskon kanssa pitäisi mennä käymään jossain pääsiäisen kunniaksi. Ennen ei olla oikeastaan edes vietetty pääsiäistä sen kummemmin, mutta tänävuonna asiaan oli tehtävä muutos. Kaikki nää vuosittaiset toistuvat juhlapyhät rytmittää niin kivasti vuodenaikojen vaihtumista ja kiva luoda uusia perinteitä niiden ympärille.


sellaisia kuulumisia! Pahoittelen sataamiljoonaa kirjoitusvirhettä tässä tekstissä ja toivon, että keksin meille pian jostain tietokoneen..


o.m.a

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti